Konsert i Rissa-kirke, 22.9: Himmelsk lapkaus

Jeg har fått med meg noen herlige unge musikere – flertallet av dem er nåværende, eller tidligere elever ved Kongshaug musikkgymnas i Os, Bergen, men også Vanvikan – og jazz-linja ved NTNU, er representert. Det meste av stoffet er mitt eget; ballader og sanger, men også Chopin og Garness står på menyen. Dette blir spennende og stemningsfullt. Velkommen kl. 18.00, gratis inn, kollekt ut til dekning av utgifter. Overskuddet går til Rissa menighet sitt misjonsprosjekt i Etiopia.

Livet som lege, 2017

Tirsdag denne uka fikk jeg være med på «Livet som lege» igjen; sammen med en vakker bukett med kollegaer under ledelse av professor Linn Getz. Dette var «den siste olje» før medisinerstudentene skal dra sin egen kos, for egen maskin, ut i livet som lege. De spurte, vi svarte, jeg sang og spilte. Om livet som lege. Eller kanskje bare – om livet.

Selfie-time

Koret bilyd.

Salig påske på Lia-gård


Nettopp tilbake fra oppvasken på Lia-gård; vi var «husfolk» der under påske-retreaten, og det var salig! Snøen kom, sola også, og oppstandelsesdagen med flaggheising og trompetspill på taket!

Dr. Høivik´s magiske musikkbalsam

Dr.Høivik´s magiske musikkbalsam så dagens lys i Rissa kirke, lørdag 25.februar.  40-50 medvandrere i kirka, Tormund styrte lysshow og resten av familien bidro med folketoner og jazz.  Jeg improviserte på flygelhorn mens ekkopedalen la groovet, jeg sang viser og Bach, Mozart, Chopin og Debussy stemte i.  Dette ga mersmak!  Tusen takk for en rik fellesopplevelse!

Om livet som lege: Aller siste time for 6.års medisinerstudenter

Jeg var så heldig å bli invitert med på aller siste undervisningsdag for medisinerstudentene på 6.året, her på NTNU i Trondheim. En fantastisk ærlig dag med vordende kolleger i salen, og kolleger i panelet. Jeg fikk «musikk-filosofere» over det høye antall leger i min egen familie og hvorfor jeg fulgte med strømmen. Og om koppen med kakao ved et peisbål hvor jeg fant igjen meg selv… Tusen takk for varmen fra salen, og for fellesskapet med legene i panelet. image4

Ny barneplate, og fjerntstudent i Narvik

Denne høsten er det Familien Høivik som skal få svingt seg. Etter at det gikk så bra, og føltes så flott, å lede ungene på Barne-Oase i lovsang og ha konsert, så fortsetter vi i høst med noen konserter. Samtidig setter jeg av tid til å skrive de 4 siste sangene som mangler, før vi kan si: Ja, da, klart vi har cd. På siden går det i matematikk-studier via en god kabel til Narvik. Så nå får både venstre- og høyre hjernehalvdel kjørt seg.

Hektisk før flytting og 3 nye sanger

Ja, vi flytter tilbake til Trøndelag – til en gjemt perle som heter Rissa. I flyttesjauen har jeg akkurat laget 3 låter; en lovsang/ salme som heter «Vår Gud er stor». Du finner innspilling her; http://youtu.be/25uheclQJfw. Nota kan du laste ned her:https://dl.dropboxusercontent.com/u/44226260/V%C3%A5r%20Gud%20er%20stor.pdf

Tormund har opptrådt som solist for første gang, med ei ny låt som heter: «God nok». Det fant sted i avskjedsgudstjenesten til Ingunn i Tanangerkirke: http://youtu.be/bg-Ls2p1Yl4